GGD Flevoland Logo

Proclaimer

GGD Flevoland is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan om deze actueel te houden en van de juiste informatie te voorzien. U kunt echter aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen.

Komt u iets tegen dat niet correct is of verouderd, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. Wij stellen dit bijzonder op prijs.

Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Uw persoons- of contactgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.

GGD Flevoland is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden. Ook voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens GGD Flevoland via deze website, is GGD Flevoland niet aansprakelijk.

GGD Flevoland spant zich in om deze website up-to-date en accuraat te houden. Mocht u toch iets tegenkomen dat onjuist of verouderd is, dan stellen wij het op prijs als u ons dit laat weten. Geef daarbij alstublieft aan waar u de informatie op de website leest. We zullen dit dan zo snel mogelijk bekijken. Stuur uw reactie per e-mail naar: ln.dnalovelfdgg@revjivednav.l.

Als u vragen of problemen heeft met de toegankelijkheid van de website, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Deze site is een productie van GGD Flevoland. In samenwerking met onze partners

Share This