GGD Flevoland Logo

Subsidie Coach Gezonde Kinderopvang

aug 28, 2020 | Nieuws

Gezonde Kinderopvang logoWil jij samen met de kinderen binnen de kinderopvang of buitenschoolse opvang aan de slag met het onderwerp gezonde en duurzame voeding?

Kinderopvangprofessionals die met de train-de-trainer Een Gezonde Start zijn opgeleid tot coach Gezonde Kinderopvang kunnen vanaf 16 september 2020 een subsidie van maximaal €500 aanvragen. Deze subsidieregeling kun je als coach gebruiken voor een voeding gerelateerde activiteit met de kinderen. Denk aan spullen voor een moestuin of hulp bij een kookles. Coaches die de subsidie eerder hebben ontvangen, kunnen met een nieuwe aanvraag een tweede keer gebruikmaken van de subsidieregeling. Kijk hier voor meer informatie

Wil je in aanmerking komen voor subsidie maar ben je nog geen coach Gezonde Kinderopvang? In het najaar van 2020 starten nieuwe train-de-trainers Een Gezonde Start. In de tweedaagse training leer je werken volgens de aanpak van Gezonde Kinderopvang, oefen je trainings- en communicatievaardigheden en doe je actief kennis op over leefstijl. Kijk hier voor meer informatie en meld je aan!

Deze site is een productie van GGD Flevoland. In samenwerking met onze partners

Share This