GGD Flevoland Logo

Nieuwe Gezonde School-adviseur Florence Fernald

mrt 15, 2021 | Nieuws

Bij Gezonde School Flevoland hebben we een nieuwe Gezonde School-adviseur erbij. Ze stelt zich hier voor:

Mijn naam is Florence Fernald en ik werk vanaf januari 2021 als Gezonde School-adviseur (GSA) bij GGD Flevoland. Dit doe ik in Zeewolde samen met GSA Lisa Koedijk en samen met GSA Lucy van de Vijver richt ik mij op de scholen in Almere. Ik zal daar met name contact hebben met de scholen in Almere Buiten en de scholen die graag meer willen doen op het gebied van Relaties & seksualiteit.

In mijn werk vind ik het prettig om in gesprek te gaan/blijven met diverse doelgroepen om te achterhalen wat bij hen leeft op het gebied van gezondheid, om hen hierna te helpen met het bevorderen van een gezonde leefstijl. Ook met het op gang brengen van een gesprek hierover met kinderen en tieners help ik graag. Zij zijn immers de toekomst! Ik ben van mening dat niet alleen de thuisomgeving verantwoordelijk is voor de gezondheid van kinderen/tieners. Ook scholen spelen een rol in het stimuleren van gezonde keuze. Daarom zet ik mij in Zeewolde en Almere als Gezonde School-adviseur graag in om scholen te ondersteunen om gezondheid onderdeel te maken van het lesprogramma.

Ik kijk er naar uit om met jullie in contact te komen om te horen wat er leeft en wat de wensen zijn t.a.v. gezondheid op jullie school. Samen kunnen wij dan bespreken wat mogelijk is om gezondheid op school op een leuke en effectieve manier te bevorderen. Neem vrijblijvend contact met me op via f.fernald@ggdflevoland.nl.

Florence Fernald

Deze site is een productie van GGD Flevoland. In samenwerking met onze partners

Share This