GGD Flevoland Logo

Cursussen voor ouders

aug 24, 2021 | Nieuws

Scherm de baas 2.0
Dinsdag 26 oktober van 20:00 tot 21:00 uur vindt een interactieve digitale avond plaats over social media, gamen en opvoeden. De doelgroep hiervoor zijn ouders/verzorgers van jongeren op het VO. Meer info of aanmelden? Houd de website van Tactus in de gaten. 

Oudercursus ‘Help mijn kind kan niet zonder’
Veel ouders met kinderen met problemen rondom middelen/beeldschermgebruik of gokken voelen zich machteloos en hebben het gevoel het gedrag van hun kind niet bij te kunnen sturen. Dit kost veel energie, slapeloze nachten en lijkt nauwelijks iets op te leveren. De oudercursus Help mijn kind kan niet zonder! van Tactus Verslavingszorg helpt ouders en opvoeders de regie weer in handen te krijgen en zich minder machteloos te voelen.

De cursus van vijf avonden is bedoeld voor ouders en opvoeders met kinderen tussen de 12 en 23 jaar die problematisch alcohol drinken of teveel drugs gebruiken, overmatig gamen of gokken. De cursus is kosteloos. De oudercursus wordt online op de volgende data aangeboden: 13, 20 en 27 september en 4 oktober. (Let op: De vijfde bijeenkomst wordt in samenspraak met de deelnemers gepland).

Kent u ouders die deel willen nemen aan deze cursus? Ouders kunnen zich aanmelden via helpflevoland@tactus.nl. Kijk hier voor meer informatie.

Deze site is een productie van GGD Flevoland. In samenwerking met onze partners

Share This